Iulius Town Timişoara – investiție de peste 220 de milioane de euro

Proiectul, denumit anterior Openville, este dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe.

26/08/2019

Iulius Town Timişoara este primul ansamblu de tip mixt din vestul ţării şi cel mai important proiect de real estate care va fi inaugurat anul acesta, pe piaţa din România. Prima etapă de dezvoltare include: cea mai mare zonă de retail din afara Bucureştiului, de 120.000 mp, 450 de magazine, noi branduri, 12 săli de cinema şi conceptul de cinema VIP, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, piscină indoor semi-olimpică, o varietate de restaurante şi cafenele tematice, un parc, un centru de evenimente cu trei săli ultramoderne, un tunel auto şi 4.070 de locuri de parcare. Iulius Town va include şi 100.000 mp de birouri, în care vor lucra aproximativ 13.000 de persoane. Primele trei clădiri de birouri sunt operaționale, printre chiriași numărându-se companii multinaționale din IT și automotive. Al patrulea imobil office va fi şi cea mai înaltă clădire din România. 

Proiectul Iulius Town Timișoara va fi prezentat în cadrul DEVO 2019 – the International Forum of Large Developers, de către Raluca Munteanu, Business Development Manager Iulius, Speaker și Partener al evenimentului, care va avea loc pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.

În calitate de Business Development Manager, Raluca Munteanu a contribuit, timp de doi ani, la îmbunătățirea activității de management al clădirilor United Business Center din Iaşi, componenta de birouri a ansamblului Palas, singura dezvoltare cu destinație mixtă din România, care însumează o suprafață de 70.000 mp de spații office. Totodată, face parte din echipa de dezvoltare a proiectului Iulius Town Timişoara, al doilea ansamblu mixt din portofoliul companiei IULIUS. 

Photo Copyright: IULIUS