FORO 2019 – International Forum for Reputation in Hospitality

FORO 2019 - International Forum for Reputation in Hospitality a avut loc vineri, 7 iunie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel

10/06/2019

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.

FORO 2019  a reunit la București peste 250 de lideri și investitori din industria ospitalității, manageri și proprietari ai principalelor hoteluri și restaurante din România, chefi, brand ambassadors, specialiști și speakeri internaționali, arhitecți și designeri de interior, companii cu soluții.

FORO este despre reputație, despre calitatea serviciilor și despre calitatea spațiilor în industria ospitalității. Forumul promovează exemplele de bună practică și de management, investițiile și proiectele reprezentative din industrie, în contextul referințelor internaționale recente.

Tema editiei de anul acesta a fost Building Reputation, iar evenimentul a fost împărțit în 5 sesiuni plenare: Building Reputation in Hospitality, Guest Experience Design, Gastrodiplomacy & Culinary Innovation, Hotel Reputation Management și Restaurant Evaluation & Reputation.

Galeria foto a evenimentului poate fi vizualizată aici.

FORO face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, câștigător Romanian PR Award 2018, la secțiunea Evenimente.