Despre Vadistanbul Shopping Center

Proiect din segmentul de retail ce va fi prezentat în cadrul DEVO 2019 de către arh. Korkut Özgenler

23/08/2019

Vadistanbul Shopping Center a fost construit într-o fostă zonă industrială și are unul din cele mai mari acoperișuri de tip ”free form structure” din Turcia. Elementele arhitecturale sunt derivate din specificul orașului Istanbul și se regăsesc pe coloane, pereți, lifturi etc. Accentul cade pe pădure, pe lumină naturală și pe tonuri pământii și albastre inspirate din natură. Mall-ul are trei etaje, 250 de magazine, Food Court și o terasă cu vedere spre pădure. Acesta se întinde pe o suprafață de 100.000 de metri pătrați. Firma internațională 3XKO s-a ocupat de partea de design interior în colaborare cu Benoy Architects.

Proiectul Vadistanbul Shopping Center va fi prezentat de către arh. Korkut Özgenler în cadrul DEVO 2019 – the International Forum of Large Developers, care va avea loc pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.

Cu peste 20 de ani experiență în domeniul arhitecturii și designului, arh. Korkut Özgenler – CEO / Founding Partner, Arhitect și Urban Designer în cadrul 3XKO, a lucrat la o varietate de tipologii de proiecte din întreaga lume în fiecare etapă a procesului de proiectare și dezvoltare a proiectului, câștigând premii precum European Property Award – Best Retail Architecture Turkey sau International Property Award – Best Retail Architecture Europe. În prezent, biroul internațional 3XKO colaborează cu dezvoltatori și constructori în cadrul unor proiecte rezidențiale, comerciale, dar și culturale în Europa și Asia.

Photo Copyright: 3XKO