Arh. Anda Manu – despre arhitectura spațiilor de lucru

Arh. Anda Manu va prezenta în cadrul DEVO 2019 în sesiunea dedicată noilor mari proiecte de birouri

01/08/2019

AMA Design, companie fondată de arh. Anda Manu, în urmă cu 19 ani, este singurul birou de arhitectură din România specializat în office design. Portofoliul firmei cuprinde peste 70 de clienți, în special companii multinaționale care activează în diferite industrii. 

Arh. Anda Manu va participa în calitate de Speaker în cadrul DEVO 2019 -The International Forum of Large Developers, ce va avea loc pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.

Printre proiectele semnate de arh. Anda Manu se numără și spațiile de lucru Finastra din complexul de birouri Orhideea Towers. Biroul Finastra din București se desfășoară pe 3 din cele 17 etaje ale clădirii, fiind alcătuit din 800 de spații de lucru, 53 de săli de meeting, 6 zone amenajate pentru pauzele de masă, o sală de fitness și mai multe zone de relaxare. De asemenea, spațiile de lucru includ unele dintre cele mai moderne tehnologii, precum unități pentru conferințe video și ecrane tactile largi care permit interconectivitatea între utilizatori din București și alte birouri din străinătate.Photo Copyright: AMA Design