Agerpres: despre a 5-a ediție Building Health

Forumul Building Health este organizat de BORO PR & COMMUNICATION, în parteneriat cu ORDINUL ARHITECȚILOR DIN ROMÂNIA și COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMÂNIA

07/08/2019

Cea de-a 5-a ediție a forumului internațional Building Health, eveniment dedicat construcțiilor din sănătate și arhitecturii medicale, face parte în acest an din cadrul ROHO 2019 – Convenția Română a Spitalelor, care va avea loc pe 26 și 27 septembrie, la Pullman Hotel – World Trade Center din București, reunind constructori și arhitecți cu proiecte medicale, investitori publici și privați din sănătate, manageri de spitale, manageri de proiecte și companii cu soluții pentru spațiile medicale.

La primele 4 ediții Building Health Bucharest International Forum au participat peste 1000 de invitați din peste 30 de țări, reuniți la București de tema calității spațiului medical.

Building Health este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION – Romanian PR Award 2018, Events Category. Pentru mai multe informații accesați www.building-health.ro și www.facebook.com/spatiulmedical.

Mai multe detalii despre forumul Building Health: https://www.agerpres.ro/ots/2019/08/07/noile-constructii-din-sanatate-prezentate-la-building-health-2019-editia-a-5-a–640032