Ana Tower – una dintre cele mai înalte clădiri de birouri din București

Proiectul Ana Tower va fi reprezentat în cadrul DEVO 2019 de către Bogdan Voica - Asset Director, Ana Tower Offices.

29/08/2019

Ana Tower Office deține o suprafață închiriabilă de 33.000 mp. de spații de birouri, fiind împărțite pe 25 de etaje, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din România. Proiectul va avea două parcări, dintre care una subterană, pe 3 niveluri. În dezvoltarea proiectului, atât clădirea de birouri, cât și parcarea auto adiacentă îndeplinesc criteriile LEED pentru certificarea «Platinum». În prezent, este un proiect pre-certificat LEED. Livrarea Ana Tower este programată la începutul lunii decembrie 2019.

Înainte de a intra în industria construcțiilor & Real Estate, Bogdan Voica a lucrat în finanțe și servicii profesionale și a făcut parte de asemenea, din mai multe companii de investiții și consultanță, majoritatea lideri mondiali în acest sector. În prezent lucrează pentru Ana Tower Office, proiect din sectorul office, ocupând funcția de Asset Director, Ana Tower Offices.

Bogdan Voica va participa în calitate de Speaker și Invitat în cadrul DEVO 2019 – International Forum of Large Developers, care va avea loc pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.Photo Copyright: Ana Tower