A început construcția Constanța Business Park

Mihai Zaharia a prezentat proiectul în sesiunea „Industrial and Logistics Development”

16/01/2020

Dacă la ediția DEVO 2019, Mihai Zaharia, Director of Investments and Capital Markets la Globalworth ne prezenta proiectul de peste 200 de milioane de euro, la sfârșitul anului ce tocmai a trecut, lucrările la Constanța Business Park au început.
Proiectul, fiind cel mai extins parc mixed-use din România, se va construi în localitatea Lazu, iar anvergura este dată de cele 100 de hectare de teren disponibile, cei peste 550 de mii mp GLA de viitoare proprietăți logistice și industriale, alături de spații extinse de birouri, un hotel și zone de retail și servicii. Conceptul de tip „oraș în oraș”, primul de acest fel din România, va dispune de o poziționare strategică și o locație excelentă.

“Am ales să dezvoltăm acest proiect în Constanța deoarece le putem oferi viitorilor chiriaşi o serie de avantaje unice datorate amplasării strategice. Judeţul Constanţa beneficiază, în primul rând, de cea mai bună conectivitate din România din punctul de vedere al infrastructurii, cu acces rutier şi feroviar facil, precum şi acces la rute maritime și fluviale. Constanța Business Park va reprezenta în acest sens cea mai bună locație pentru dezvoltarea operațiunilor lanțului de aprovizionare. Constanța este şi cel mai urbanizat judeţ din România și se află în TOP 5 ca număr de studenți și număr de absolvenți de facultate, astfel că oferă chiriașilor acces la forţă de muncă bine pregătită.”, a declarat Mihai Zaharia (Director of Investments and Capital Markets al Globalworth).

Proiectul poate fi vizualizat pe: www.devo.com.ro/proiecte2019/proiect-constanta-business-park-romania/