Sesiunea Guest Experience Design, FORO 2019

FORO 2019 - International Forum for Reputation in Hospitality, a avut loc pe 7 iunie, la Hotel Radisson Blu București

11/06/2019

Sesiunea „Guest Experience Design“ din cadrul FORO 2019 a fost moderată de către arh. Adrian Soare. Acesta a prezentat și noul Hotel Autograph 5* by Marriott, care se va deschide în 2020. Hotelul proiectat de CUMULUS reprezintă recuperarea și transformarea Palatului Băncii Marmorosch Blank din București, clădire clasificată monument istoric clasa A. 

Andreea Strugaru, Managing Partner, KADRA, Speaker și Susținător al evenimentului, și-a dorit ca tehnologiile de acces avansate pe care le-a descoperit în Occident să fie accesibile și în țara noastră, astfel încât, împreună cu partenerii săi, a dezvoltat o afacere în acest domeniu. Andreea conduce compania al cărei scop este să devină lider de piață în domeniul automatizării căilor de acces: uși pietonale automate, porți și bariere automate, sisteme automate de gestionare a parcărilor.

Arh. Cătălin Trandafir, Speaker și Invitat, ocupă funcția de Managing Partner în cadrul biroului de arhitectură și design Filofi şi Trandafir Arhitectură fondat în 1994, având sedii în Cluj-Napoca și Alba Iulia. Acesta a prezentat Restaurantul Werk din Hunedoara, nominalizat la Mies van der Rohe 2019. Restaurant Werk reprezintă un bun exemplu de recuperare a patrimoniului industrial.

Cristina Timiș, Vicepreședinte, Grup Cris-Tim, a fost Speaker și Professional Partner în cadrul evenimentului. În 1990 a pornit alături de soțul ei pe drumul antreprenoriatului. Împreună au fondat în 1992 Cris-Tim, companie de familie, astăzi devenită un grup de 7 companii, iar din 2018 a preluat conducerea unui business în industria ospitalității, respectiv Casa Timiș. 

Benjamin Calleja, Speaker și Invitat, este CEO și fondator al companiei Livit, una dintre cele mai mari companii de design din lume, care operează în 40 de țări. Activitatea acesteia se concentrează pe îmbunătățirea performanței brandurilor din domeniul ospitalității prin experiența pe care designul o poate oferi clienților, căutând o legătură emoțională între oaspeți și brand prin crearea unei atmosfere specifice.

Arh. Richard Andrews, Speaker și Invitat, este unul dintre fondatorii biroului de arhitectură JADE UK. Biroul se concentrează pe proiecte de arhitectură de înaltă calitate, atât din UK, cât și pe plan internațional, în special în sectorul ospitalității. Hotelul Shimao Wonderland Intercontinental din Shanghai a fost construit pe locul unei cariere abandonate, dispunând inclusiv de camere subacvatice.