Agerpres – Comunicat de presă SCHOOL+HOSPITAL 2018

SCHOOL + HOSPITAL a fost selectat de către Administrația Prezidențială în programul oficial România la Centenar

24/10/2018

Seria de evenimente SCHOOL + HOSPITAL 2018 va reuni la București pe 25 octombrie specialiști din educație și din sănătate din România și din alte 10 țări, pentru a discuta despre cele două spații prin care toţi trecem la un moment dat și care ne influenţează viaţa: şcoala şi spitalul.

SCHOOL + HOSPITAL 2018 include două forumuri internaționale specializate: Building Education Bucharest International Forum și Building Health Bucharest International Forum, cu invitați din România, Danemarca, Franța, Germania, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Spania, Turcia și Marea Britanie.

Conceptul SCHOOL + HOSPITAL a fost lansat anul trecut de BORO PR & COMMUNICATION, iar în luna martie 2018 a fost prezentat în programul oficial “România la Centenar”, eveniment organizat de Administrația Prezidențială la Palatul Cotroceni.

Din programul ediției 2018 a seriei de evenimente SCHOOL + HOSPITAL:

BUILDING EDUCATION: Nurten Akkuş, Turcia și Marie-Christine Ghanbari Jahromi, Germania, Top 10 Finaliști Global Teacher Prize 2018; Mark J. Moore, Directorul noului liceu privat Akademeia High School din Polonia, renumit pentru metodele inovatoare în educație; Richard Cottrell, Co-Fondator și Director, Cottrell & Vermeulen Architecture, Marea Britanie, Building Design Education Architect of the Year 2018. Mai multe pe www.building-education.ro

BUILDING HEALTH: Arnold Burger, Director, Dutch Hospital Design, Olanda, +30 de ani experiență în arhitectura spațiilor medicale, cu proiecte în întreaga lume; Dan Doroftei, Director de Dezvoltare al Revera Medical City, cea mai mare investiție medicală privată greenfield din România; Raluca Șoaită a proiectat primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, care va fi construit de Asociația „Dăruiește Viață”. Mai multe pe www.building-health.ro