Premiul de Excelență Romanian PR Award, Categoria Evenimente

Oferit agenției BORO PR & COMMUNICATION

03/12/2018

Agenția de comunicare BORO PR & COMMUNICATION din Iași a primit la finalul lunii noiembrie, în cadrul Galei Romanian PR Award 2018, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Premiul de Excelență al Secțiunii Evenimente.

Proiectul premiat este Romanian Hand Hygiene Days 2018, eveniment internațional și campanie de comunicare realizate de BORO PR & COMMUNICATION în luna martie a acestui an, parte a seriei de proiecte de comunicare pentru sănătate din portofoliul agenției, proiecte prezentate pe www.spatiulmedical.ro

Juriul Romanian PR Award 2018 a fost alcătuit din 90 de specialiști internaționali în comunicare și în relații publice, din directori de comunicare și PR din marile companii multinaționale. Componența juriului internațional poate fi vizualizată pe www.praward.ro/juriul

Romanian PR Award este o competiție aflată la a XVI-a ediție, iar ediția 2018 s-a bucurat de susținerea unui juriu internațional de top, reunind competențe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Suedia, Cehia, Olanda, Serbia, Rusia și România. Romanian PR Award s-a impus în ultimii ani drept cel mai important eveniment de recunoaștere a excelenței în domeniul comunicării de afaceri din România. Competiția este organizată în România din anul 2003 de către Forum for International Communications, organizație non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesioniști standarde etice și de performanță ale profesiei de relații publice (sursa: www.praward.ro)

Agenția BORO PR & COMMUNICATION a fost înființată în anul 2015 la Iași și a realizat până în prezent 40 de proiecte de comunicare și evenimente internaționale de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate, arhitectură și real estate, proiecte care au reunit împreună peste 10000 de profesioniști din 45 de țări. În martie 2018, unul dintre proiectele agenției a fost selectat de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”.

Mai multe despre BORO PR & COMMUNICATION pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication