Chapelle International, proiect certificat HQE

Din programul DEVO 2019, pe 25 octombrie, la București

27/06/2019

Chapelle International este un proiect din Franța care combină multimodalitatea, inovația și dezvoltarea durabilă. Sogaris inovează și dezvoltă un proiect multifuncțional de 45.000 de metri pătrați în districtul 18 al Parisului, care combină un centru logistic cu spațiile de birouri și își propune să repoziționeze logistica în inima orașului și să răspundă mai bine nevoilor de conurbație ale Parisului.

Acest proiect se bazează pe trei abordări inovatoare, printre care multimodalitatea, proiectul incluzând un terminal urban feroviar de 400 de metri pentru a transporta mărfuri în Paris. De asemenea, dezvoltarea are o programare mixtă, facilitând colaborarea între activitățile logistice și de servicii, școlile profesionale și un centru de date și echipamente publice.

Chapelle International reprezintă o inserție ilustrativă urbană prin construcția de calitate, în conformitate cu standardele de certificare HQE, dar și prin faptul că acoperișul proiectului este dedicat parțial agriculturii urbane.

Proiectul Chapelle International va fi reprezentat de Cosmin Cotora – Director Dezvoltare Cerway / Certificare HQE, în cadrul DEVO 2019 – International Forum of Large Developers, care va avea loc pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.Photo Copyright: Cerway, HQE