Inovație în domeniul oncologiei

Bristol-Myers Squibb va fi Partener Principal în cadrul Conveției Române a Spitalelor ROHO, sesiunea dedicată oncologiei

13/08/2019

Cătălin Radu, Country Manager România, Bristol-Myers Squibb: „Bristol-Myers Squibb este o organizație axată pe cercetarea științifică, angajată în dezvoltarea, descoperirea și furnizarea de medicamente inovatoare, inclusiv Imuno-Oncologice, care au potențialul de a transforma viața pacienților și de a stabili noi standarde de îngrijire în zonele cu nevoi terapeutice care au rămas restante din punct de vedere clinic.

Nevoile pacienților și cercetarea științifică se află în permanență în centrul preocupărilor noastre. Bristol-Myers Squibb se alătură Convenției Române a Spitalelor în calitate de Partener Principal al sesiunii dedicate oncologiei. Inovăm pentru pacienți și venim în sprijinul lor prin dezvoltarea de noi soluții, rezultate ale cercetărilor noastre permanente. Spațiul medical românesc are nevoie de o «Convenție» pentru creșterea calității actului medical și ne bucurăm să fim parte a acestui demers.”

ROHO – Convenția Română a Spitalelor este un amplu eveniment internațional dedicat calității actului medical, exemplelor de bună practică din activitatea clinică și de management medical. Tema ediției 2019 este European Hospitals.