Certificarea LEED – simbol al sustenabilității

Kay Killmann va vorbi în cadrul DEVO 2019 despre această certificare

24/05/2019

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) este unul dintre cele mai cunoscute programe de certificare a clădirilor verzi, fiind utilizat în întreaga lume. Creat de USGBC (U.S. Green Building Council), programul de certificare are scopul de a ajuta proprietarii și administratorii de clădiri să acționeze responsabil asupra mediului înconjurător și să utilizeze resursele în mod eficient. LEED este recunoscut la nivel global ca un simbol al sustenabilității.

Kay Killmann ocupă funcția de Managing Director al GBCI Europe, cea mai importantă organizație de certificare și creditare a sustenabilității, din regiune. Kay are o experiență internațională de două decenii în calitate de consultant, arhitect și lider nonprofit. El pledează pentru un benchmarking sustenabil și monitorizarea performanței, utilizând LEED, cel mai utilizat sistem de evaluare a clădirilor verzi din lume și platforma digitală de performanță Arc. Kay este, de asemenea, co-fondator al German Green Building Association – GGBA.

Kay Killmann va participa în calitate de Speaker în cadrul DEVO 2019 – International Forum of Large Developers, pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.