Sesiunea Building Reputation in Hospitality, FORO 2019

FORO 2019 - International Forum for Reputation in Hospitality, a avut loc pe 7 iunie, la Hotel Radisson Blu București

06/07/2019

Sesiunea „Building Reputation in Hospitality“ din cadrul FORO 2019 a fost moderată de către Dr. Ray F. Iunius, Business Development Director în cadrul EHL Advisory Services. Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) a fost fondată în 1893, fiind prima școală hotelieră din lume, dar și una dintre cele mai recunoscute instituții de top din industria ospitalității. 

Luis Lezama Barañano, Speaker și Invitat, Fondator și Președinte al Grupo LEZAMA, din Spania, grup ce activează în domeniul ospitalității, fiind alcătuit dintr-o serie de restaurante, hoteluri și școli de formare profesională în domeniu. De asemenea, Luis Lezama Barañano ocupă funcția de președinte al asociației EURHODIP – The Leading Hotel Schools in Europe, asociație internațională ce pune accentul principal pe calitatea, vitalitatea și statutul public al ospitalității și educației în sectorul turistic.

Raluca Hrițcu, Speaker și Invitat, Gault & Millau România. Acesta este primul ghid gastronomic la nivel internațional care intră pe piața românească. Pe lângă evaluarea de restaurante, Gault & Millau își propune în România să sprijine prin acțiuni concrete bucătarii, piața de restaurante, publicul larg precum și producătorii locali.

Christine Schillings, Speaker și Invitat, este Vicepreședinte al Federației Industriei Hoteliere din România. Are peste 30 de ani de experiență în industria ospitalității, fiind în prezent director general al hotelului Crowne Plaza 4* din București, parte a lanțului ANA Hotels. S-a ocupat de asemenea, de supravegherea proprietăților companiei Hilton WW din Europe de Est / Turcia. 

Ștefan Țînț, Speaker și Invitat, Proprietar al Teleferic Grand Hotel 4*, Poiana Brașov. Istoria Teleferic Grand Hotel începe după anul 1970 printr-o construcție în stilul clasicelor hoteluri de munte europene, beneficiind de cea mai bună așezare în cunoscuta stațiune montană, Poiana Brașov. Hotelul a funcționat până în anul 1992, apoi a fost închis timp de 20 de ani. Readucerea la viață a fost făcută în urma unor transformări radicale, Telefericul devenind din anul 2015 „univers hotelier de lux”. 

Tinu Sebeșanu, Speaker și Invitat, este proprietarul companiei de consultanță și management Trend Hospitality. De asemenea, este fondatorul HORA – Organizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România. Tinu Sebeșanu a absolvit atât cursurile de Management Strategic în Turism în cadrul Cornell University și cursurile de Management de Proiect și Operaţional în cadrul Boston University- Hospitality School, ambele în SUA, cât şi programul de MBA în Management la Open University, din UK.