Anika Restaurant, din februarie cu Chef Alexandru Dumitru

Din februarie 2020, cheful își va deschide propriul restaurant, Anika Restaurant, în cadrul căruia își va urma crezul culinar

17/01/2020

Chef Alexandru Dumitru se remarcă printr-un stil culinar bazat pe ingrediente de calitate, puse în valoare într-un mod cât mai simplu. „Cuvântul care m-ar defini ca om și ca bucătar este curiozitatea. Îmi place să știu tot timpul cât mai multe detalii despre ingrediente, oameni, locuri. Pasionat de drumeții pe munte și ingrediente sălbatice în căutarea cărora îmi găsesc liniștea și viziunea culinară.”

De-a lungul carierei sale a lucrat în mai multe restaurante prestigioase, precum: Les Solistes (Berlin), Auberge du Soleil (California), Atra Doftana (premiul Terroir, Gault&Millau 2018), Bistro Ateneu, (Romanian Chef of the Year, Gault&Millau, 2019).

Chef Alexandru Dumitru va fi speaker la FORO 2020 – the International Forum for Reputation in Hospitality, pe 5 iunie, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest. 

FORO reunește la București lideri și investitori din industria ospitalității, manageri și proprietari ai principalelor hoteluri – 4* și 5* – și restaurante din România, chefi, specialiști și speakeri internaționali, arhitecți și designeri de interior, companii cu soluții.