Trevor Scherman, premiul pentru Inovație în Canada

Trevor Scherman a inventat un sistem care îi ajută pe fermieri să își reducă pierderile din timpul recoltării cerealelor

02/04/2019

Trevor Scherman a primit premiul pentru Inovație în cadrul Canada’s Farm Progress Show, pentru un sistem inventat care îi ajută pe fermieri să își reducă pierderile din timpul recoltării cerealelor. Este un dispozitiv simplu, sigur și ușor, care le permite agricultorilor să verifice cantitatea de cereale pierdută. Este o tavă care a fost dezvoltată pentru a se monta pe orice combină, orice model fără alte atașamente.

Fermierul din Saskatchewan, Canada, exploatează 1.780 de hectare. Experiențele sale cu partea corporativă a agriculturii, precum și cele de a fi agricultor și proprietar, îi oferă o vastă cunoaștere a tuturor aspectelor legate de domeniul agricol și capacitatea de a înțelege ce caută cultivatorii, companiile, dar și consumatorii. Trevor Scherman va împărtăși din experiențele sale la RALF – Romanian Agriculture Leadership Forum, eveniment dedicat marilor fermieri.