“The spaces we work in”, a doua sesiune DEVO 2019

Mari spații de birouri, într-un concept inedit, cu participarea "marilor chiriași"

19/11/2019

A doua sesiune din cadrul DEVO 2019 – Forumului Marilor Dezvoltatori a fost dedicată marilor proiecte de birouri în cadrul cărora au participat “marii chiriași” care au vorbit despre noile spații de birouri pe care le-au dezvoltat.

Campus 6 este noul complex de birouri dezvoltat de Skanska, în România, în zona de centru-vest a Bucureștiului, fiind format din patru clădiri de birouri cu o suprafață totală închiriabilă de 81.000 mp. Complexul este conceput ca un hub social, în care chiriașii, angajații și partenerii se pot întâlni, lucra și relaxa. Zonele verzi de interacțiune dotate cu prize electrice și Wi-Fi, zonele de tip amfiteatru care pot găzdui întruniri de business și sociale, restaurantul și cafenelele cu terase, fac din acesta un spațiu aparte și plin de viață.

Spațiile de lucru ale dezvoltatorul de software financiar Finastra din complexul de birouri Orhideea Towers fiind alcătuit din 800 de spații de lucru, 53 de săli de meeting, 6 zone amenajate pentru pauzele de masă, o sală de fitness și mai multe zone de relaxare. De asemenea, spațiile de lucru includ unele dintre cele mai moderne tehnologii, precum unități pentru conferințe video și ecrane tactile largi care permit interconectivitatea între utilizatori din București și alte birouri din străinătate.

Ana Tower Office deține o suprafață închiriabilă de 33.000 mp. de spații de birouri, fiind împărțite pe 25 de etaje, fiind una dintre cele mai înalte clădiri din România. În dezvoltarea proiectului, atât clădirea de birouri, cât și parcarea auto îndeplinesc criteriile LEED pentru certificarea «Platinum».

Următoarea ediție DEVO va avea loc pe 23 octombrie 2020.

www.devo.com.ro