Ce a însemnat cea de-a doua ediție DEVO?

Proiecte de dezvoltare din 15 țări, investiții de peste 10 miliarde de euro

30/10/2019

A doua ediție DEVO – Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori a avut loc pe 25 octombrie 2019 la Radisson Blu Hotel. Evenimentul din acest an a reunit la București peste 250 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri de proiecte și arhitecți.

15 țări au fost reprezentate în programul forumului din acest an, cu proiecte din patru arii tematice – mixed use, office, retail și industrial-logistic – proiecte care construiesc comunități și dezvoltă orașe: România, Austria, Slovenia, Marea Britanie, Germania, Rusia, China, Franța, Grecia, Polonia, Belgia, Turcia, Norvegia, Olanda și Elveția.

Manal Rachdi despre Mille Arbres din Paris, câștigător MIPIM Awards 2019, la categoria Best Futura Projects

În cadrul celor 4 sesiune plenare ale acestei ediții au conferențiat 45 de speakeri: prima sesiune a fost dedicată marilor dezvoltări mixte; a doua sesiune a avut în vedere proiectele de birouri, într-un concept inedit, cu participarea “marilor chiriași”; a treia sesiune a prezentat dezvoltările de spații comerciale, industrial-logistice și noile fabrici/unități de producție; nu în ultimul rând, sesiunea finală va reuni principalii certificatori de clădiri la nivel mondial și companiile reprezentative de project management.

Următoarea ediție DEVO va avea loc pe 23 octombrie 2020.

www.devo.com.ro