Business Garden Bucharest – proiect semnat West Group Architecture

Proiectul este dezvoltat de Vastint și proiectat de către West Group Architecture.

17/06/2019

Business Garden Bucharest este un complex compus din trei clădiri înconjurate de o grădină, cu o configurație eficientă a spațiilor de birouri, fiind construit în conformitate cu certificarea LEED. Proiectul cuprinde o suprafață închiriabilă de 41.000 m² de birouri clasa A și spații comerciale. Business Garden Bucharest, proiect ce va fi finalizat anul acest, este dezvoltat de Vastint și a fost proiectat de către West Group Architecture.

Biroul de arhitectură West Group Architecture a fost fondat în anul 1996, de către arh. Adrian Cristescu, arhitect cu peste 30 de ani de experiență în domeniu. Fiind orientați spre implicarea tehnologiei moderne în procesul de proiectare și construcție, echipa West Group Architecture a proiectat importante clădiri de birouri din România, cel mai recent proiect fiind Business Garden Bucharest, proiect ce va fi dat în folosință anul acesta.

Photo Copyright: West Group Architecture

Adrian Cristescu – Președinte și Arhitect Principal la West Group Architecture, va prezenta în sesiunea dedicată noilor mari proiecte de birouri din cadrul DEVO 2019 – International Forum of Large Developers, care va avea loc pe 25 octombrie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.