FORO prezent în Ghidul de Restaurante Gault & Millau România 2019

Ediția a doua a FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, a avut loc anul acesta, pe 7 iunie, la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.

28/08/2019

FORO – International Forum for Reputation in Hospitality, eveniment ce face parte din seria proiectelor de comunicare și a evenimentelor internaționale create de BORO PR & COMMUNICATION, a apărut în ediția de anul acesta a Ghidului de restaurante din România realizat de Gault&Millau.

Gault & Millau este primul ghid gastronomic la nivel internațional care intră pe piața românească. Pe lângă evaluarea de restaurante, Gault & Millau își propune în România să sprijine prin acțiuni concrete bucătarii, piața de restaurante, publicul larg precum și producătorii locali. Gault & Millau România a fost reprezentat anul acesta în cadrul programului FORO de către Raluca Hrițcu – Country Manager, Gault & Millau România.

Evenimentul FORO 2019  a reunit la București peste 250 de lideri și investitori din industria ospitalității, manageri și proprietari ai principalelor hoteluri și restaurante din România, chefi, brand ambassadors, specialiști și speakeri internaționali, arhitecți și designeri de interior, companii cu soluții.

FORO este despre reputație, despre calitatea serviciilor și despre calitatea spațiilor în industria ospitalității. Forumul promovează exemplele de bună practică și de management, investițiile și proiectele reprezentative din industrie, în contextul referințelor internaționale recente.