Despre reputația în ospitalitate cu Alex Petricean, Cheful Anului 2018

Alex Petricean este Head Chef & Owner al Restaurantului NOUA din București. Acesta a fost desemnat Chef of the year 2018 de Gault&Millau România.

07/03/2019

„Aș spune că utilitatea și echiparea spațiului sunt capitale într-un restaurant. Calitatea serviciilor este direct proporțională cu investiția în resursele umane, pentru că oamenii sunt furnizorii de servicii într-un restaurant.

Meseria de Chef în România are de îndepărtat reputația negativă pe care a avut-o această profesie considerată a oamenilor necalificați înainte de a se conștientiza faptul că a fi Chef înseamnă mult mai mult decât a ști să gătești. Reputația Chefului în România e încă la început și de acum înainte va fi important ce se va întâmpla.

Pentru mine reputația este construită pe niște principii susținute de o filozofie și o mentalitate. Nu poți să iți construiești reputația susținând ceva în ce nu crezi sau care nu te caracterizează.”

www.nouarestaurant.ro

Alex Petricean este Speaker în cadrul FORO – the International Forum for Reputation in Hospitality, care va avea loc pe 7 iunie la Radisson Blu Bucharest 5* Hotel.