Ziarul Financiar despre Convenția Română a Spitalelor ROHO 2019

Ediţia a 4-a ROHO 2019 se va desfăşura pe 26 şi 27 septembrie la Hotel Pullman - World Trade Center din Bucureşti

05/09/2019

Care este rolul inovaţiei în dezvoltarea unui sistem de sănătate?  Cum putem transforma sistemul medical într-unul cu adevărat benefic pacienţilor ? Ce este leadershipul medical, cum se formează şi cine sunt liderii ? De ce avem nevoie de o “convenţie” pentru creşterea calităţii actului medical în spitalele noastre prin implicarea şi prin contribuţia tuturor actorilor din sănătate? Ce exemple europene ne pot inspira? Acestea sunt câteva dintre liniile tematice ale Convenţiei Române a Spitalelor ROHO 2019.

Ediţia din acest an a Convenţiei este dedicată discuţiilor privind spitalele europene şi accesului pacienţilor la standardele europene de sănătate.

În ultimii 3 ani ROHO a reunit la Bucureşti peste 1000 de specialişti din peste 40 de ţări: medici premiaţi, lideri din sănătate, reprezentanţi ai mediului instituţional, universitar şi academic, directori medicali, şefi de secţii clinice, manageri de spitale, companii cu soluţii inovatoare pentru domeniul medical.

Amplu eveniment internaţional dedicat calităţii actului medical, Convenţia Română a Spitalelor are ca principal obiectiv promovarea reuşitelor medicale recente şi a exemplelor de bună practică în managementul spitalelor publice şi private.

Lista speakerilor şi a partenerilor poate fi vizualizată pe www.roho.com.ro

Mai multe detalii despre Convenția Română a Spitalelor ROHO 2019,  publicate de Ziarul Financiar, puteți citi aici.