DEVO 2019 – A opta dezvoltare a orașului chinezesc Raffles

Marc Salemink va fi speaker DEVO 2019, 25 octombrie, Radisson Blu Bucharest 5* Hotel

29/07/2019

Arh. Dipl. Ing. Marc Salemink, Associate UNStudio, s-a alăturat biroului de arhitectură în anul 2007, fiind absolvent al Universității Tehnice din Eindhoven, Olanda. A lucrat la o gamă largă de proiecte, de la ospitalitate și cultură la infrastructură și proiecte mixed-use. În cadrul Raffles City Hangzhou, Marc a fost implicat încă din faza de proiectare până la finalizarea proiectului.

Raffles City Hangzhou este un centru urban durabil ce îmbină spații office, rezidențial și de agrement, situat în Hangzhou, una dintre cele mai pitorești orașe din China. Acesta formează a opta dezvoltare a orașului chinezesc Raffles. Situat la 180 de kilometri sud-vest de Shanghai, Hangzhou este unul dintre cele mai prospere orașe din China, renumit în special pentru peisajele sale pitorești.

Situat în Qianjiang New Town în apropierea râului Qiantang, această dezvoltare mixed-use devine un reper major de-a lungul axei verzi a noului CBD al orașului. Proiectul oferă un mix bogat de funcții 24/7, ocupând aproape 400.000 mp în două turnuri simplificate așezate deasupra unui podium și a unei piețe amenajate.

(text și imagini: Hufton + Crow, Seth Powers, Jin Xing, UNStudio)