Chef Pascal Steffen a primit în anul 2018 distincția „Discovery of the year“ și un calificativ de 16 puncte din partea Gault & Millau Elveția. În februarie 2019, acesta a câștigat prima sa stea Michelin. Cheful în vârstă de 32 de ani, a lucrat în trecut și în cadrul altor restaurante prestigioase, precum Focus by Nenav Mlinarevic, restaurant cu 2 stele Michelin și 18 puncte Gault & Millau, dar și împreună cu chefi celebri, precum Andreas Caminada, deținător a 3 stele Michelin.
Mai multe despre restaurant aici
Viziunea lui Chef Pascal Steffen, Speaker în cadrul FORO 2019, privind relația dintre serviciile de înaltă calitate, arta culinară și construirea reputației unui restaurant:
“In the Roots kitchen we offer contemporary cuisine bethinking its products. Our attitude that meat and fish are considered as side dishes helped us to create an own style and identity, which is heavily involving our direct geographical region. My approach to food and hospitality is a attitude towards life which I can completely live out day by day.”
Photo copyright: Roots